Branscher och lösningar

Vi är hemma i många branscher

Balluffs givarlösningar och system står för individuella produkter som är perfekt anpassade efter just din bransch, dina applikationsförhållanden och dina krav. Vår gedigna kompetens när det gäller givare och nätverk innebär mångsidiga tekniska lösningar för användare världen över.

Innovativa lösningar för varje tillämpning

Balluff ser till att du får den bästa tekniska lösningen för var och en av dina uppgifter. Och att lösningen uppfyller alla dina krav med högsta precision. Från föremålsigenkänning till positions- och vätskemätning, från felsäkring till Industri 4.0-tillämpningar. Dra nytta av våra kunskaper och ta råd av våra experter.

Produkter och tjänster

Balluff erbjuder ett mycket brett kvalitetssortiment. Här finns allt från givare för positionsmätning, identifiering, föremålsigenkänning och mätning av vätskor, till nätverks- och anslutningsteknik och massor av tillbehör.

> Produktsökning

Företag

Balluff är ett medelstort företag – lett av familjen sedan fyra generationer, grundat i Neuhausen auf den Fildern nära Stuttgart som vuxit till en internationellt ledande aktör. Ett företag med tradition och långa kundrelationer – som samtidigt är en viktig innovationspartner och banbrytare för sina kunder.