Branches en oplossingen

In veel bedrijfstakken thuis

De sensoroplossingen en -systemen van Balluff staan voor individuele producten die optimaal op uw bedrijfstak, uw toepassingscondities en eisen zijn afgestemd. Onze uitgebreide deskundigheid op het gebied van sensoren en netwerken biedt een technologische veelzijdigheid die wereldwijd kan worden toegepast.

Innovatieve oplossingen voor elke toepassing

Balluff zorgt ervoor dat u voor elke taak de beste technische oplossing krijgt. En dat deze aan al uw wensen en met uiterste precisie voldoet. Van objectherkenning tot lengte- en niveaumeting, van error proofing tot en met Industrie 4.0 toepassingen. Maak gebruik van onze knowhow en laat u adviseren door onze experts.

Producten en diensten

Balluff levert u een hoogwaardig assortiment met een enorme bandbreedte: sensoren en systemen voor wegmeting, identificatie, objectherkenning en fluidmeting met daarbij netwerk- en verbindingstechniek plus een omvangrijk pakket toebehoren.

> Productzoeker

Onderneming

Balluff is een middelgrote onderneming, al vier generaties geleid door de familie. Dit familiebedrijf is opgericht in Neuhausen auf den Fildern bij Stuttgart en is inmiddels uitgegroeid tot een wereledspeler van formaat. Een onderneming met traditie en jarenlange klantrelaties, en tegelijkertijd een belangrijke innovatie- en systeempartner.