Üzletágak és megoldások

Számos területen otthon vagyunk

A Balluff érzékelési megoldásai és rendszerei olyan egyedi termékekhez használhatók, melyek az Ön területéhez, alkalmazási feltételeihez és igényeihez vannak igazítva. Az érzékelők és hálózati elemek terén szerzett széles körű kompetenciánk a használat során technológiai sokoldalúságot biztosít világszerte.

Innovatív megoldások minden alkalmazáshoz

A Balluff garantálja, hogy Ön minden feladathoz a műszakilag legjobb megoldást kapja. Valamint, hogy ez valamennyi igényét maximális precizitással kielégíti. Az objektumok felismerésétől az út- és folyadékmérésig, a hibajavítástól az ipar 4.0 alkalmazásokig. Használja ki szakértelmünket, és kérje szakértőink tanácsát.

Termékek és szolgáltatások

A Balluff rendkívül sokféle, kiváló minőségű termékválasztékot kínál Önnek: érzékelőket és rendszereket útméréshez, azonosításhoz, objektumérzékeléshez és folyadékméréshez, továbbá hálózati és csatlakozástechnológiát és számtalan tartozékot.

> Termékkereső

Vállalat

A Balluff egy középosztálybeli vállalat – négy generáció óta családi vezetés alatt áll, Stuttgart közelében, Neuhausen auf den Fildern községben alapították, ahonnan az egész világra nyitott, vezető globális játékossá nőtte ki magát. Egy vállalat tradícióval és sok évnyi ügyfélkapcsolattal – mindez nem csupán ügyfeleinkre, hanem innovációs partnereinkre és úttörőinkre is hatást gyakorol.